Mountainbike tochten en clinics

Contact form 1

  MTB tocht

  Deze 2,5 uur durende tocht voert je langs mooie mtb routes en off-road paden in verschillende omgevingen. Tijdens de tocht krijg je alle tips en tricks om veilig over het parcours te kunnen navigeren en er optimaal van te kunnen genieten!

  Bij deze tocht staat beleving en het ervaren van het mountainbiken door de natuur voorop. Maar de gecertificeerde mtb gids zorgt uiteraard wel voor voldoende uitdaging, zodat je met elk niveau met een voldaan gevoel van je fiets af stapt.

  Ready, Set, MTB!

  Maak een vliegende start met mountainbiken of check hoe goed jouw basis skills daadwerkelijk zijn! Met deze clinic komt de volledige basis voorbij om zelfstandig veilig over een parcours te kunnen navigeren en je materiaal “up and running” te houden. We beginnen naast de fiets, waarbij we een snelle check doen om te zorgen dat je altijd verantwoord op pad kan, daarna bekijken we de indeling van je cockpit, zodat remmen en shifters optimaal te bereiken zijn. Uiteraard is het daarna tijd om te knallen met bochtenwerk, klimmen, dalen, remmen en basis drop-offs! Laat jij je uitdagen?

  Privé Clinic

  Tijdens een privé clinic is alle aandacht op jouw vaardigheden gevestigd. Het programma wordt voor jou persoonlijk of op de kleine groep samengesteld, zodat er precies behandeld wordt wat jullie graag willen verbeteren. Uiteraard komen daar vaak nog andere technieken bij, waarbij er bij voldoende ervaring technieken saengevoegd moeten worden. Geen voorkeur voor bepaalde technieken? geen probleem! Als gecertificeerd mtb gids heb ik alle tools in huis om jou en je vrienden uit te dagen en jullie technieken te verbeteren. 

  Vergroot je zelfvertrouwen op de fiets en meld je nu aan.

  Groepsarrangement

  Ben jij op zoek naar het leukste en sportiefste uitje wat jij met je hele bedrijf, school of sport team kan doen? Zoek dan niet verder, deze activiteit kan naar alle niveaus aangepast worden en dan alsnog een uitdaging zijn voor iedereen! De enige eis is dat je moet kunnen fietsen. Dus daag jouw familie, vriendengroep of collega’s uit op de trails en geniet van de prachtige omgevingen en de sportieve elementen van het mountainbiken. 

  Deze activiteit kan zeer goed in combinatie met andere activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken met: Sport, teambuilding, lekker eten en vooral samen genieten!

  More activities

  Boogschieten

  Branding Raften

  Bamboo Building

  Bootcamp