Werken aan jouw basis technieken

Met een persoonlijke aanpak werken we samen aan jouw skills

Een privé clinic zoals deze zou iedereen een keer gevolgd moeten hebben. Dankzij de persoonlijke aanpak kunnen we samen kijken naar de trainingsmethodes die bij jou passen. Voeg daar een vriend, vriendin, buddy, maatje of ander leuk persoon aan toe en het resultaat zal nog beter zijn! Bij Moss zijn we er namelijk van overtuigd dat leren het beste gaat als je de fun factor hoog houd, zodat je met plezier je grenzen op kan zoeken en verleggen. Waarbij een rol over de grond een goed leer moment wordt in plaats van  een fout.

Bij deze clinic geef je vooraf aan waar je aan wilt werken, dan ga ik aan de slag om een plan te maken, zodat we op een afgesproken moment kunnen gaan knallen. Heb je geen voorkeur voor technieken, maar wil je wel graag de clinic volgen? Geen enkel probleem, tijdens de clinic schat ik jouw niveau in en pas ter plekke de trainingsvormen aan. 

Voor wie is deze clinic:

Een persoonlijke aanpak

Iedereen leert op zijn eigen manier. Met deze privé clinic gaan we samen kijken naar de manier waarop jij het beste uit jezelf kan halen. Is dat door veel herhaling, analyseren van beeld materiaal of elk aandachtspunt apart te behandelen? Alles is mogelijk!

Een onvergetelijk avontuur

Een privé mountainbike clinic bij moss staat garant voor een leerzame en avontuurlijke dag waar je nog vaak aan terug zal denken. Hierdoor zal je de geleerde technieken eigen kunnen maken en blijven groeien op de trails met extra Fun!

Al vanaf €98,- p.p. 2,5 uur
Ontvangst met koffie/thee

Extra informatie

Kijk ook eens bij:

MELD JE NU AAN!

Klaar voor avontuur?​