Onbezorgd hoppen op de trails

Voeg extra airtime en flow toe aan elke trail

Ben jij iemand die de speelse lijnen opzoekt op de trails, iemand die liever de wortels ontwijkt of gewoon over elke drempel wilt springen? Dan is dit de perfecte clinic!

Niet alleen is de bunny hop techniek een tof kunstje, het is ook een zeer functionele skill om bij je te dragen. De bunny hop combineert onder andere het verplaatsen van lichaamsgewicht, gevoel tussen voeten en pedalen en een goeie manual techniek.

Vooral die laatste, de manual techniek, is een mooie toevoeging naast de bunny hop skill. Met de manual techniek maak je je voorwiel gewichtloos, waarmee je perfect over step ups of wortels komt. Onbelangrijk is hoe hoog jouw voorwiel komt, belangrijk is het verplaatsen van je gewicht.

Heb je de manual techniek onder de knie gaan we verder met het gewichtloos maken van het achterwiel, zonder je voor rem te gebruiken uiteraard. Wederom op zichzelf al een goeie skill om met je mee te dragen voor die vervelende wortels en step ups.

Zodra je beide wielen apart van elkaar onder de knie hebt, gaan we verder met het combineren van beide technieken, en voíla! Je hebt zowaar je eerste bunny hop gedaan! 

Heb je al wat ervaring met de bunny hop, gaan we kijken naar het verbeteren en voegen we eventueel een schans toe om nog meer airtime te creëren.

Voor wie is deze clinic:

Voor jong en oud

Voor iedereen die wendbaarder wilt worden met de mountainbike. Voor het maken van je eerste bunny hop, springen over een schans of rondjes hoppen op de plaats, deze clinic is een echte uitdaging voor jong en oud

Extra fun op de trails

Leer de bunny hop toe te passen en wees de obstakels te slim af. Spring er overheen om je snelheid te behouden, een pre-hop voor extra snelheid of hop op de vlakke stukken voor extra fun!

Al vanaf €32,50
Ontvangst met koffie/thee

Extra informatie:

MELD JE NU AAN!

Klaar voor avontuur?​