Ervaar de flow en verhoog je skills

Verbeter je techniek en leer nieuwe technieken bij

Geniet je er van om heerlijk op de mountainbike te stappen en de natuur in te gaan, maar voel je steeds weer spanning op de technische stukken. Zit er steeds een hindernis dwars die al je snelheid er uit haalt of wil je elk obstakel te slim af zijn? Dan is deze clinic echt wat voor jou! 

Met de gevorderde clinic gaan we aan de slag met de technieken die zorgen voor een optimale flow op de single trails. Dit betekend dat we gaan werken aan wortels, “pumpen”, drops, switchbacks, step ups, enz. Uiteraard gaan we ook dieper in op de bochten, klimmen, dalen en de algemene lichaamshouding op de fiets. Met deze tools in jouw rugzak kun je je mountainbike ervaringen naar het volgende niveau tillen en elke trail de baas worden. 

Uiteraard wordt deze clinic ook aangepast op jouw persoonlijke wensen. Waarbij je zelf kan aangeven aan welke technieken je graag zou willen werken. Heb je geen voorkeur, dan schat ik graag jouw niveau in aan de hand van een gesprek en pas ik de inhoud tijdens de clinic zelf aan. Ben jij klaar om het mountainbiken naar een volgend niveau te tillen?

Voor wie is deze clinic:

Ervaring met mountainbiken

Heb je al wel eens een clinic gevolgd of heb je al diverse single trail ervaring? Dan is deze clinic wat je zoekt! Met deze clinic help ik je om jouw technieken naar het volgende niveau te tillen.

Technischer fietsen

Zie je regelmatig obstakels waar je handen van gaan jeuken, maar dat je hoofd zegt: De volgende keer... Stel die volgende keer niet langer uit en meld je aan voor deze clinic om in een gecontroleerde omgeving je grenzen te verleggen.

Al vanaf €98,- p.p. 2,5 uur, ontvangst met koffie/thee

Extra informatie

MELD JE NU AAN!

Klaar voor avontuur?​