Ga op avontuur met vrienden en familie

Voor iedereen die een avontuurlijk dagje uit zoekt

Ben jij graag buiten of zoek je een avontuurlijk dagje uit, dan is deze tocht de perfecte keus! Met een mountainbike tocht van MOSS beleef je een heerlijke tocht op de mountainbike, waarbij je op een verantwoorde en veilige manier de trails gaat verkennen. 

Bij deze tocht starten we met een korte kennismaking om te wennen aan de mountainbikes en krijg je een korte introductie, zodat je optimaal gebruik kunt maken van de mountainbike.

Na deze korte kennismaking met de mountainbike gaan we de trails verkennen, waarbij je informatie krijgt over de trail, zodat je zelf zoveel mogelijk kan genieten van de omgeving.

Ook als je op zoek bent naar wat meer uitdaging tijdens je dag uit, kun je deze tocht boeken! Geef aan dat je al ervaring hebt en we maken de tocht uitdagender, zodat jij en je vrienden het maximale uit de tocht kunnen halen. 

Voor wie is deze tocht:

Kleine bedrijven / vriendengroepen

Een tocht aangepast op jullie wensen, zodat iedereen in de groep het maximale uit de activiteit kan halen. Of dit is voor een klein bedrijf dat een actief bedrijfsuitje zoekt, of een vriendengroep die lekker door het bos wilt crossen. Het is allemaal mogelijk.

Familie's of actieve date

Omdat deze tocht al vanaf 2 personen te boeken is, is deze uitermate geschikt om met kleine groepen op pad te gaan. Of dit is voor een actieve date of een heerlijk dagje uit met je gezin, dit zal sowieso een onvergetelijke dag worden.

€50,- p.p. bij 2 personen €42,50 p.p. bij 6 personen
Inclusief Mountainbike

Extra Informatie

MELD JE NU AAN!

Klaar voor avontuur?​