Dit is de clinic voor een solide basis

Begin met de beste basis en geniet van elke rit!

De starters clinic is voor iedereen die graag meer wilt leren over de mountainbike. Of je nu al ervaring hebt of net je eerste mountainbike hebt aangeschaft, met deze clinic zit je altijd goed!

De starters clinic is de clinic voor iedereen die zijn/haar eigen mountainbike beter wilt leren kennen. We gaan aan de slag met een basis uitrusting om onbezorgd op pad te kunnen. Dit betekend kleding, tools en minimum kennis van onderhoud om mee te beginnen. Zodra we weten dat we onbezorgd op pad kunnen, gaan we een solide basis leggen om je mountainbike skills op te gaan bouwen. Een solide basis zorgt ervoor dat je minder snel aan je plafond zit en zul je sneller nieuwe technieken kunnen leren en toepassen!

Zodra we een solide basis gelegd hebben ben je klaar om deze toe te passen op de trail die we gaan fietsen. Bij deze ronde zal niet snelheid, maar een puntgave techniek de overhand hebben. Dit zal ervoor zorgen dat de basis goed blijft hangen en dat je zelf aan de slag kan om maximaal te genieten van de trails.

Voor wie is deze clinic:

Kennismaken met je eigen mountainbike

Ben je net begonnen of heb je al ervaring met het mountainbiken, maar twijfel je of je wel het maximale uit jouw techniek haalt? Of heb je het gevoel dat je fiets jou beperkt? Dan is deze clinic perfect voor jou! Samen gaan we kijken naar de afstelling van de fiets en gaan we werken aan de basis technieken.

Verhogen van de fun factor

Deze clinic geeft jou de tools om zelfstandig op pad te gaan met de mountainbike. Niet alleen op de fiets, maar ook vooraf en na de rit, zodat jij veilig op pad kan en maximaal kan genieten! Daarbij zorgen de juiste technieken voor meer zelfvertrouwen en daarbij dus nog meer fun op de mountainbike!

Nu voor maar €75,- 4,5 uur, incl. koffie/thee/koek

Extra informatie

Kijk ook eens bij:

Meld je nu aan

Stel hier je vragen en ga mee op avontuur